De zorg is een unieke sector die vraagt om een specifieke aanpak.

The Energy Resultants van PowerQ realiseren inkoopkracht, solar stroom, laadinfra en lage prijzen voor zorginstellingen, ziekenhuizen en andere energiegrootverbruikers. Lange termijn voorspelbaarheid van uw uitgaven en meer budget voor uw patiënten of bewoners zijn cruciale factoren. Daarnaast wilt u bijdragen aan een duurzaam gezonde leefwereld, omdat gezondheid in het hart ligt van uw sector.

Lange termijn partnerschap

Ons zorgcollectief biedt omvangrijke inkoopkracht. We zetten u aan het roer, terwijl we het specialistische werk uit handen nemen. Samen koersen we op zekerheid, energiebesparing en maximalisatie van uw zorgbudget. Inmiddels heeft 30% van alle zorginstellingen zich aangesloten bij ons zorgcollectief. Onze deelnemers betaalden afgelopen jaren gemiddeld 14% onder de benchmark.

Als voortrekker in de energietransitie sloten we dit jaar de Green Deal “Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst” met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en bijna 200 andere spelers in de zorg.

Naar onze diensten voor Care & Cure

Energievraag?

Bel ons voor een informatief gesprek of om een afspraak in te plannen.

010 - 201 97 37

Business

Ondernemingsdoelstellingen en grip op bedrijfskosten staan voorop. Ook wilt u profiteren van de energietransitie, maar hoe doet u dat?

Naar Business

De klant vertelt

Zo’n 30% van de Nederlandse zorginstellingen is aangesloten bij ons inkoopcollectief. Als hoofdaannemer voor solar realiseerden we ruim 100 projecten.

Het Spectrum

“Het Spectrum Vreedonk is nu toekomstbestendig”

Zorgbalans

“Nu kunnen wij ons concentreren op de zorgverlening”

Gaël Penhoat

‘Ons gaat het erom dat de klant er zelf geen omkijken naar heeft. Wij de kennis en de zorgen, voor de klant de energie.’

Gaël Penhoat - Projectmanager bij PowerQ

Wat PowerQ realiseert

Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie vóór u te laten werken. Dat betekent dat u van ons deskundigheid, onafhankelijk advies en langetermijnstrategieën kunt verwachten. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Samen analyseren we de behoeften van uw zorgorganisatie, samen ontwikkelen we een strategie en samen realiseren we forse besparingen in een snelgroeiend inkoopcollectief.

Solar

U wilt én schone energie én uw zorgbudget vergroten, maar ook dat uw patiënten of bewoners geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.

Het laatste nieuws uit Care & Cure

Zonnepanelen
27 oktober 2020

Glas-folie of glas-glas zonnepanelen; de beste keuze

Ben je van plan het pand van jouw organisatie te verduurzamen met zonnepanelen? Goed bezig! Dan rijst echter al snel de vraag: Ga ik voor glas-glas of glas-folie panelen? De…
Geen categorie
28 juli 2020

De voor- en nadelen van een vaste of variabele energieprijs in een fluctuerende Corona-markt.

De voor- en nadelen van een vaste of variabele energieprijs in een fluctuerende Corona-markt. Mondkapjes, de 1,5-meter economie, werken vanuit huis en lege kantoorpanden: het is nog steeds  allemaal aan…
Energiebelasting
3 maart 2020

Aanzienlijke stijging energiebelastingen

Voor grootverbruikers geldt in 2020, anders dan voor particulieren, dat voor zowel aardgas als elektriciteit de belasting, inclusief ODE, stijgt. Procentueel neemt de totale belastingdruk op elektriciteit het meest toe.…
Bekijk alle berichten

Energy Resultants