E-mobility

Nog maar kort geleden was het aantal elektrische auto’s in Nederland te verwaarlozen. Inmiddels rijden er meer dan 170.000 stekkerauto’s op de weg. Dat aantal neemt steeds sneller toe. Als zorginstelling of ziekenhuis wilt u bijdragen aan een gezonde wereld zonder uitlaatgassen en en dat uw bezoekers en medewerkers zonder onnodige vertraging heen en weer kunnen rijden.

Het nieuwe wifi

Wij noemen laadvoorzieningen het nieuwe wifi. Móét het beschikbaar zijn? Nee. Maar draadloos internet voor gasten en personeel is inmiddels wél de norm geworden. Dat geldt binnenkort ook voor laadpunten. Steeds meer zorgorganisaties zetten de stap. In het komend decennium rijdt 1 op 7 van uw bezoekers en medewerkers elektrisch. Stelt u zich dat eens voor…

De Energy Resultants bieden daarom het PowerQ Charge Collective Program aan: een op maat toegesneden financieel en technisch adviesplan, inclusief begeleiding van de implementatie en verzorging van de gehele Smart Charging backoffice.

Solar

U wilt én schone energie én uw zorgbudget vergroten. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn.

E-mobility

Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energie-besparing

U wilt de energierekening minimaal houden, net als de CO2-footprint.

Onze aanpak

Van adviesplan tot en met exploitatie: wij leveren het adviesplan voor de geleidelijke ontwikkeling van laadvoorzieningen in uw organisatie voor de komende jaren. In het adviesplan worden bestaande laadstations in de organisatie geïntegreerd en de exploitatieprocessen uitgewerkt.

PQCC biedt beheerste en budgettechnisch verantwoorde handvatten voor de interne besluitvorming. De gefaseerde uitrol biedt kans om in te spelen in vernieuwde technologieën en inzichten. We begeleiden zelf de uitvoering van het adviesplan, ongeacht wie (uw huisinstallateur of één door ons aanbevolen installatiebedrijf) de werkzaamheden verricht en inclusief de aanbesteding. Daar waar het PQCC-programma een collectief inkoopvoordeel biedt, zal dit expliciet in de prijsopgaven worden vermeld. De definitieve prijsopgave wordt na de technische schouwing uitgebracht.

Met het PQCC-programma heeft uw organisatie geen omkijken naar de administratie. Ook de inrichting nieuwe processen voor de exploitatie van de laadvoorzieningen hoeft u niet zelf te realiseren. De volledige backoffice-activiteiten, inclusief het regelen van de laadpassen, het aanmelden van de laadstations, het inregelen van tarieven voor Smart Charging en alle verrekeningen pakt PowerQ voor u op. Per type gebruiker kunnen verschillende laadtarieven worden bepaald, bijvoorbeeld voor personeel met en zonder leaseauto of voor bezoekers en medewerkers.

Meer weten?

De klant vertelt

Het Spectrum

“Het Spectrum Vreedonk is nu toekomstbestendig”

CuraMare

“Jullie snappen wat ik wil”

Zorgbalans

“Nu kunnen wij ons concentreren op de zorgverlening”

Bekijk alle cases