Verlaag je kosten met een intelligente inkoopstrategie

In de afgelopen twee jaar zijn de elektriciteitsprijzen flink gestegen en is de volatiliteit toegenomen. Klanten van PowerQ zijn echter niet méér, maar juist minder gaan betalen voor hun energierekening. Dit is het gevolg van een lange termijn inkoopstrategie waar PowerQ in de dalen van de markt weet in te kopen.

Hieruit blijkt dat een lange termijn strategie loont.

Meer informatie
Waarom kiezen voor PowerQ

Uitstekende resultaten

De deelnemers van de collectieve inkoopstrategie van PowerQ hebben voor elektriciteit voor de jaren 2018 en 2019 gemiddeld 24% voordeliger ingekocht dan de huidige marktprijs.

Onderstaande grafiek geeft de prijsontwikkeling van elektriciteit weer en het moment dat wij volgens onze strategie hebben ingekocht. De strategie heeft ertoe geleid dat wij op een zeer gunstig moment hebben kunnen inkopen.

Werkwijze borgt zekerheid Toegesneden dienstverlening PowerQ levert topkwaliteit

Aanmelden voor een lunchsessie

Interesse in een persoonlijke toelichting? Kom naar één van onze toegankelijke lunchsessies in Rotterdam. De sessie duurt van 12:30 tot 14:00 uur.Meer informatie over energie-inkoop
Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de aankomende tender of ben je op zoek naar informatie over energie-inkoop in het algemeen? Gebruik onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op.