PowerQ organiseert een kennissessie met als thema’s ‘de Energie Audit en hoe nu verder?’ en ‘’Besparing middels energiemonitoring’. Deze kennissessie is specifiek samengesteld voor organisaties en instellingen, en is gebaseerd op vraagstukken die wij dagelijks tegenkomen.

Het uitvoeren van een energie-audit geeft duidelijkheid over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen. Maar wat doet u met deze resultaten? Hoe zet u op een gestructureerde en doeltreffende wijze de juiste vervolgstappen? Welke maatregelen gaat uw bedrijf toepassen, en welke niet? PowerQ presenteert onze visie om invulling te geven aan de energie-audit en de verkregen inzichten te gebruiken om daadwerkelijk te gaan besparen. Heeft u de energie-audit nog niet (volledig) uitgevoerd? Tijdens deze sessie laten we zien hoe u dit alsnog kunt doen.

De energie-audit geeft inzicht in de energiebesparende maatregelen van uw organisatie. Energiemonitoring stelt u in staat om doorlopend inzicht in het energieverbruik te verkrijgen, en om de invloed van energiebesparende maatregelen bij te houden. Wat zijn de mogelijkheden en hoe maakt u concreet gebruik van meetgegevens? Welke keuzes zijn er en wat zijn de opties tot benchmarking van verschillende locaties? Tijdens deze kennissessie worden deze (en meer) vragen behandeld.

Programma:

13:00-14:00 uurWelkom + Lunch
14:00-14:45 uurPresentatie Energie-audit en het vervolg
14:45-15:00 uurVragen beantwoorden
15:00-15:45 uurPresentatie Energiemonitoring
15:45-16:00 uurVragen beantwoorden
16:00-17:00 uurNetwerkborrel

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 8 en woensdag 14 juni 2017 van 13:00 tot 17:00 uur. De kennissessie op 8 juni zal worden gehouden in de omgeving van Zwolle en op 14 juni zal de kennissessie worden gehouden op onze locatie Mia van IJperenplein 76, 3065 JK te Rotterdam.

Wij hopen u op een van deze dagen te mogen verwelkomen. Voor vragen en uw aanmelding kan u contact met ons opnemen via 010 – 2019737 met Anne van Baarle. Ook kunt u uw vraag insturen, zodat we deze meekunnen nemen in de kennissessie.

Inschrijven:[bs_button size=”md” type=”primary” value=”donderdag 8 juni in Zwolle” href=”https://powerq.activehosted.com/f/2″]

[bs_button size=”md” type=”primary” value=”woensdag 14 juni in Rotterdam” href=”https://powerq.activehosted.com/f/3″]

 

Plaats een reactie