Aroen Bechan is gestart in 2021 bij PowerQ als Key Accountmanager. Voordat hij kwam werken bij PowerQ heeft Aroen in alle marktrollen, bij marktpartijen, leveranciers, programmaverantwoordelijken, netbeheerder en meetbedrijven gewerkt. Aroen kan daardoor meedenken over de meest voorkomende processen in de energiemarkt. Met zestien jaar ervaring in de sector helpt hij jouw bedrijf dan ook graag met diverse onderwerpen.

De expertisegebieden van Aroen zijn energie-inkoop en verschaffen van inzicht van het energieverbruik middels diverse rapportages.

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.