Erik van den Hil is sinds 2016 werkzaam als Energieadviseur / -specialist bij PowerQ. Daarvoor werkte Erik bij Greenchoice, waar hij veel kennis van de energiemarkt opdeed. Tijdens zijn studie Sustainable Energy Technology in Delft raakte Erik vooral geïnteresseerd in duurzame energie in de samenleving. Hij voerde daar ook onderzoek uit naar Integrated Community Energy Systems. Zijn specialismen zijn de energiemarkt en duurzame-energietechnologie. Erik is uw gesprekspartner bij vragen over duurzame energie, aanbestedingen en andere energie-gerelateerde vraagstukken.

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.