Harm Speksnijder weet alles over zonnepanelen. Hij werkt vanaf oktober 2014 bij PowerQ. Harm brengt energietransitie in de praktijk door thuis gebruik te maken van 96 zonnepanelen, accu’s, warmtepompen en elektrische auto’s. Al studerend groeide zijn belangstelling voor met name lokale duurzaamheidsinitiatieven en zelfvoorzienend leven. Harm is uitermate goed thuis in de zonnepanelenbranche. Hij geeft antwoord op al uw vragen over zonne-energie en de bijbehorende financieringsvraagstukken.

Mijn cases

Het Spectrum

“Het Spectrum Vreedonk is nu toekomstbestendig”

ClimaRad

“Wij vinden het belangrijk om onze footprint te minimaliseren”

Boer Groep

“Ontzorging en service is waarom we voor PowerQ kiezen”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.