Jaap van Kriekingen maakt sinds april 2019 deel uit van het PowerQ team. Hij is actief in de energiesector sinds de start van de Nederlandse liberalisering in 1998 en heeft zowel nationale als internationale ervaring met commerciële energiemanagement in onder andere industrie, glastuinbouw, decentrale opwekking en MKB. Jaap zet zijn kennis en kunde in om bedrijven minder afhankelijk te maken van primaire grondstoffen en zo de transitie te maken naar een meer circulaire economie. Hij ontzorgt de klant met zijn praktische realisatie van vraagstukken over energiebesparende maatregelen en duurzame ontwikkeling. Jaaps motto: niet alleen doen wat mogelijk is, maar wat nodig is!

Mijn cases

CuraMare

“Jullie snappen wat ik wil”

Dolfinarium

“PowerQ beperkt het risico van prijsschommelingen”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.