Jeroen Overduin werd in april 2019 verantwoordelijk voor PowerQ’s marketing- en communicatiestrategie. Sinds 2006 is hij werkzaam in uiteenlopende marketing- en communicatierollen in de energiesector, waar hij nationaal en internationaal ervaring opdeed in communicatieadvies, perscommunicatie, digital marketing en opzet en uitbouw van corporate communicatiestrategie en -teams. Daarnaast geeft Jeroen social mediatrainingen, waarbij persoonlijke profilering en ambassadeurschap voorop staan. Jeroen beleeft veel plezier aan het bij elkaar brengen van persoonlijke drive en bedrijfsdoelstellingen en heeft grote affiniteit met de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.