Joost de Jong werkt sinds 2019 bij PowerQ als Accountmanager. Hiervoor is hij vier jaar actief geweest als accountmanager voor een energiemeetbedrijf. Daar verzorgde hij voor woningcorporaties en VVE-beheerders energieafrekeningen en regelde hij zaken rond de warmtewet en de E.E.D. Prestatiegericht, energiek en strijdlustig zijn kenmerkend voor zijn werkstijl. Voor Joost persoonlijk is het van belang bij te kunnen dragen aan een duurzamer Nederland. Waar kan dat beter dan bij PowerQ!

Mijn cases

Boer Groep

“Ontzorging en service is waarom we voor PowerQ kiezen”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.