Loek Hulsbergen is Algemeen Directeur van PowerQ. In 2005 was hij mede-oprichter van het bedrijf en sindsdien is hij eindverantwoordelijk voor PowerQ. Na zijn universitaire studie Economie in Groningen – afgerond in 1994 – volgde Loek tijdens zijn werk nog een MBA-opleiding aan TSM Business School. Die rondde hij af in 2002. In 2014 deed Loek een mini-MBA op het gebied van Energie Innovatie en Transitie aan het Energy Delta Instituut, de Universiteit van Aachen en Nijenrode.

Loek is sinds 2001 actief in de energiesector. Hij heeft zowel met projectontwikkeling als op sourcing- en tradinggebied ruime ervaring opgedaan bij meerdere spelers in de Europese markt. De laatste jaren heeft Loek zich steeds meer gespecialiseerd op het vlak van innovatie en energietransitie. U kunt bij hem terecht met alle vragen over energie, inkoop, projectontwikkeling en energietransitie.

Mijn cases

ClimaRad

“Wij vinden het belangrijk om onze footprint te minimaliseren”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.