Mark Scheurwater is in april 2019 gestart als Key Accountmanager bij PowerQ. In zijn vorige betrekking was hij zeven jaar werkzaam als Service Manager in noodstroomvoorzieningen. Mark heeft ruime ervaring met relatiebeheer en een brede achtergrond in commercie en techniek. Zodra de termen “maatschappelijk verantwoord ondernemen”, “circulaire economie” en “energietransitie” over de bureaus gaan, beginnen zijn ogen te fonkelen. Mark heeft zich tot doel gesteld om samen met de collega’s van PowerQ Nederland te verduurzamen.

Mijn cases

Erdotex

“Onze keuze is zowel ideëel als slim”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.