Energie-adviseur en kitesurfer Stefan Nipius is een ervaren allrounder op energiegebied. Zo heeft hij niet alleen energieonderzoek en projecten voor ons klanten uitgevoerd, maar was hij direct betrokken in de ontwikkeling van PowerQ’s strategische inkooptool. Stefan houdt van de combinatie van technisch-inhoudelijke materie en de samenwerking met de betrokken stakeholders. Momenteel focust hij zich op aanbestedingen die gericht zijn op een toekomst met veel duurzame, lokale energieproductie en elektrisch vervoer, en op automatisering van processen die slim omgaan met de balans tussen beschikbaarheid van data en de behoefte van de gebruiker.

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.