Tom van den Oetelaar realiseert bij PowerQ zonne-energieprojecten en zorgt voor een stevige borging van de montagekwaliteit. Met de inzet van zijn ervaring in projectbegeleiding en zijn uitgebreide bouwkundige kennis, levert hij een belangrijke bijdrage aan de ontzorging van onze klanten. Tom werkt sinds 2015 in de zonne-energiesector en heeft alle certificaten voor installatiewerk aan zonne-energiesystemen in huis. Zijn kracht ligt in het soepele verloop van projecten en de goede klantrelatie. In deze groeiende sector bouwt Tom aan een duurzame en gezonde groei voor PowerQ en haar relaties.

Mijn cases

Het Spectrum

“Het Spectrum Vreedonk is nu toekomstbestendig”

Onze expertises

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat uw bedrijfsvoering of bewonersgroep geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw organisatie minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.