Wij zijn de Energy Resultants

Energie is allang geen kwestie meer van een stekker in een stopcontact, het is de bloedsomloop van uw organisatie. Versnelde verduurzaming, toenemende technologische afhankelijkheid en een tumultueuze energiemarkt maken uw energiehuishouding steeds complexer. De Energy Resultants van PowerQ zetten u aan het roer. Samen met u koersen we op zekerheid, energiebesparing en maximalisatie van uw winst of zorgbudget. En u ziet altijd exact wanneer en hoe de uitvoering verloopt.

Een groen hart én opgestroopte mouwen

Wij staan al vijftien jaar middenin de energietransitie. Als Rotterdammers met een groen hart én opgestroopte mouwen realiseren we energie van a tot z. De beste inkopers en traders uit de markt zijn bij ons in dienst. Logisch dat we op het gebied van automatisering en strategie drie stappen voor lopen. Ons collectief biedt omvangrijke inkoopkracht. Dit alles maakt dat onze klanten op lange termijn gemiddeld 14% minder voor hun gas en licht betalen dan organisaties uit dezelfde branche die niet met ons samenwerken.

Energiegrootverbruikers de vruchten laten plukken

Als belangrijke voortrekker in de energietransitie bewijzen de Energy Resultants keer op keer dat verduurzaming een aantrekkelijke businesscase is. Van de implementatie van solar systemen kennen onze specialisten het naadje van de kous, want als hoofdaannemer realiseerden we al meer dan honderd projecten. Logisch ook dat wij de elektrische infrastructuur tot stand brengen voor de snelle opkomst van de elektrische auto. Wij willen de energiegrootverbruikers van Nederland de vruchten van de transitie laten plukken. Met die ambitie in ons achterhoofd sloten we dit jaar de Green Deal met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

30% van alle zorginstellingen

Bij ons is nog nooit een klant weggegaan. Het tegendeel is waar: elke klant brengt jaarlijks gemiddeld één nieuwe klant aan. Inmiddels heeft 30% van alle zorginstellingen zich aangesloten bij ons inkoopcollectief en groeit ons marktaandeel in het bedrijfsleven steeds sneller.

De bloedsomloop van uw organisatie

Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie vóór u te laten werken. Dat betekent dat u van ons deskundigheid, onafhankelijk advies en langetermijnstrategieën kunt verwachten. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie, samen ontwikkelen we een strategie en samen realiseren we forse besparingen in een snelgroeiend inkoopcollectief. Onze Energy Resultants staan altijd voor u klaar. Omdat ú aan het roer wil blijven. Tenslotte is energie de bloedsomloop van uw organisatie.

Energiek team solide basis voor PowerQ

PowerQ heeft een team van specialisten dat onze partners van passende adviezen voorziet. In verband met de groei van ons bedrijf trekken we regelmatig nieuwe deskundige adviseurs en professionals in ondersteunende functies aan. We willen immers de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen blijven garanderen, in een voortdurend veranderende energiemarkt.
Onze teamleden

Hieronder stellen alle teamleden zich voor. Bij PowerQ gaan we altijd uit van persoonlijk contact. In onze optiek betekent dat gezichten bij namen en functies. Zo weet u wie u straks aan de lijn heeft of op bezoek krijgt.

Maak hier kennis met alle Energy Resultants!

Vacatures

PowerQ groeit. Wij hebben regelmatig vacatures voor diverse functies!

Vacatures