Topkwaliteit in energiezorg, voor nu en straks

PowerQ is de energiezorgpartner die er bewust voor kiest om langetermijnrelaties met u aan te gaan. Wij voelen ons betrokken bij al onze relaties, ongeacht de branche. Heeft u een jaarlijkse energierekening tussen 0,5 en 10 miljoen euro, dan zijn wij voor u de juiste gesprekspartner. PowerQ staat voor topkwaliteit van producten en dienstverlening. Met ons team van ervaren adviseurs en specialisten helpen we u vanaf het allereerste advies tot en met de oplevering van een energie gerelateerd project. Natuurlijk kunt u ook in de jaren daarna op onze inzet en expertise rekenen.

Sinds de oprichting van PowerQ tien jaar geleden, hebben we onze huidige positie binnen de energiezorg weten te veroveren. Gewaardeerd door onze relaties, leveranciers en installateurs om onze unieke aanpak, de geleverde kwaliteit en de prettige manier van samenwerken.


Relaties optimaal ondersteunen

Onze visie is helder: relaties optimaal ondersteunen bij energietransitie en andere vraagstukken op energiegebied. Daarbij baseren we ons op onze kennis over de voortdurend veranderende markt en de opgebouwde ervaring. We streven naar langetermijnrelaties met partners zodat we hen niet alleen nu, maar ook in de toekomst van dienst kunnen zijn.

PowerQ beschikt inmiddels over een zich gestaag uitbreidend team van medewerkers. Zij vormen een solide basis voor al onze bedrijfsactiviteiten.

No-nonsense en korte lijnen

Onze cultuur kenmerkt zich door een no-nonsense-aanpak, korte lijnen en persoonlijke contacten met relaties en partijen waarmee we dagelijks samenwerken. We willen voor, en met onze partners een optimaal resultaat bereiken. In die zin kunt u ons beschouwen als uw eigen energie-afdeling.

 

 

Klanttevredenheid Klantloyaliteit Energiebesparing

Wat kan PowerQ
voor u betekenen?