Denken én doen voor onze relaties

Wij zijn een no-nonsense-organisatie. Makkelijk bereikbaar en persoonlijk in de omgang. PowerQ hanteert een platte structuur, met korte communicatielijnen. Daardoor hoeft u als relatie niet eindeloos te zoeken naar de juiste persoon. Wilt u iets weten over energiebesparing, dan komt u direct bij de specialist op dat gebied terecht. Met vragen over bijvoorbeeld zonnepanelen of een WKK-installatie krijgt u de desbetreffende expert aan de lijn.

U zult merken dat alle adviseurs zich nauw betrokken voelen bij hun vakgebied. Daar let PowerQ op bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Die betrokkenheid leidt tot de beste klik met de relaties. Vanuit hun deskundigheid komen ze, samen met u, tot de gewenste oplossing.

Voor een optimaal resultaat

Verder houden we ervan om zaken pragmatisch aan te pakken. Het gaat ons niet om uren te schrijven, we willen doen wat gedaan moet worden. Onze drive is om te komen tot een optimaal resultaat. Langetermijndenken, met voordelen voor de bedrijfsvoering van onze partners nu en straks, staat voorop.

En in alles zijn we transparant en dienstverlenend. We voelen ons niet alleen uw energie-afdeling, maar handelen daar ook naar.