Uitgegroeid tot speler van formaat

De oprichting van PowerQ vond plaats in 2005. Onze oorspronkelijke doelstelling was de zorgsector te helpen op het gebied van energie. Inmiddels zijn we veel breder actief met adviseren en implementeren. We richtten ons in die beginjaren op decentrale energieopwekking via WKK. Ging het in eerste instantie om verlaging van energiekosten voor zorginstellingen, nu houden we ons bezig met energiemanagement in brede zin. We doen de energie-inkoop, adviseren over energie-gerelateerde zaken en zorgen voor implementatie van de gekozen oplossingen.

Partner voor alle branches

Zorginstellingen zijn nog altijd een belangrijke doelgroep van PowerQ. Meer en meer bewegen we ons ook richting leisure-markt, zoals dierentuinen en pretparken. Daarnaast weten industriële partners ons te vinden, of zoeken wij hen op.

Ons dienstenpakket en de opgebouwde expertise maken PowerQ tot een interessante partner voor alle branches. We mogen inmiddels wel zeggen dat we een speler van formaat zijn binnen de Nederlandse energiezorgmarkt.

Kwaliteit leveren

Die toenemende belangstelling van organisaties en bedrijven zorgt ervoor dat ons relatiebestand op een gezonde manier groeit, en daarmee ook onze omzet. Die is essentieel om te kunnen blijven investeren in de kwaliteit die PowerQ wil leveren aan zijn partners.
Het succes van onze aanpak en het toevoegen van nieuwe bedrijfsactiviteiten hebben geleid tot een gestage uitbreiding van het aantal medewerkers. Inmiddels bestaat het PowerQ-team uit 14 personen. Het gaat daarbij vooral om specialisten op een bepaald vakgebied, en voor een kleiner deel om ondersteunende functies. U zult ze als gewaardeerde relatie ongetwijfeld een keer te spreken of te zien krijgen.