Klaar voor vandaag en de toekomst

De ontwikkelingen binnen de energiemarkt volgen elkaar de laatste jaren in rap tempo op. PowerQ heeft goed zicht op wat er allemaal gaande is en op wat er nog te wachten staat. Vanuit onze kennis en ervaring proberen wij relaties optimaal te ondersteunen als zij de juiste keus moeten maken op het gebied van energietransitie.

Langetermijnrelaties aangaan

Wij zien het als onze missie om met partners langetermijnrelaties aan te gaan. Dan worden wij hun partner voor alle duurzame en andere energievraagstukken. Een relatie met vragen op energiegebied kan terecht bij een van onze deskundige adviseurs. Voor onze partners komen wij niet alleen met een professioneel advies en maatwerkoplossingen, maar kunnen wij die tevens implementeren en exploiteren. Dat geldt bijvoorbeeld bij de duurzame opwekking van energie.

Een partner die zowel scherpe energietarieven wil alsook budgetzekerheid, is bij PowerQ aan het juiste adres. Aan die behoefte kunnen wij invulling geven binnen het ZEBS-inkoopcollectief.

Samenwerken met experts

Om onze relaties zo goed mogelijk te kunnen bedienen, investeren wij in de samenwerking met specialistische partijen binnen de energiemarkt. PowerQ is hierin de verbindende schakel, die ervoor zorgt dat de juiste specialisten bij elkaar komen. Veel kennis hebben we zelf in huis. Daar waar nodig wordt deze aangevuld met de kennis en kunde van betrouwbare samenwerkingspartners, om al uw energievraagstukken op  te lossen.

Het is ons streven om binnen de energiewereld marktleider te zijn voor relaties met meerdere locaties die energierekeningen hebben tussen 0,5 en 10 miljoen euro op jaarbasis.

infographic3