Realisatie

Het realiseren van zonne-energiesystemen neemt PowerQ graag voor haar rekening. Nadat er een zorgvuldige planning is gemaakt, zal de installatie plaatsvinden. Dit is een spannend proces waar al geruime tijd naartoe is geleefd. Verloopt alles naar wens? Duiken er onverwachte zaken op? PowerQ ziet erop toe dat het gehele proces soepel verloopt waardoor u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Begeleiding aanbesteding

Offertes voor de zonnepanelen en omvormers worden opgevraagd bij verschillende bekende leveranciers en installateurs. Door de collectieve inkoop van zonnepanelen en omvormers en de selectie en onderhandeling met installateurs is PowerQ in staat om het beste aanbod uit de markt te garanderen. De voorstellen van de geselecteerde partijen worden beoordeeld aan de hand van de gestelde voorwaarden in het programma van eisen. Door de omschreven werkwijze kunt u profiteren van onze transparante en collectieve aanpak met volledige ontzorging.


 

Installatie

PowerQ is verantwoordelijk voor de begeleiding en vult na het transparante selectieproces de rol van hoofdaannemer in, waarbij we het complete projectrisico van u overnemen. Criteria bij het selecteren van een installateur zijn professionaliteit, veiligheid en een lage overlast bij het monteren. Tijdens de installatie blijft PowerQ de contactpersoon zodat u een duidelijk aanspreekpunt heeft.


Controle

Als de systemen zijn geïnstalleerd controleert PowerQ of de realisatie naar behoren is verlopen en of de installatie correct is. De basis voor de controle zijn het Programma van Eisen en de constructieberekening. Als er verbeterpunten worden waargenomen, gaat PowerQ hier zo snel mogelijk mee aan de slag en wordt u op de hoogte gesteld indien nodig.ReferentiesMeer weten over zonne-energie

Neem contact op met Harm Speksnijder, onze specialist in zonnepanelen

Brochure

Alles wat je moet weten over zonne-energie in één overzichtelijke brochure.

Downloaden

Brochure


Laatste nieuws zonne-energie