Applicaties waken over energiedata

PowerQ SensE

Energie is een steeds belangrijker thema aan het worden binnen de maatschappij en zo ook binnen organisaties. Een maatregel die veelvuldig naar voren komt is het actief kunnen monitoren en beheren van het energieverbruik. Ons energiemanagementsysteem (EMS) PowerQ SensE is een zeer toegankelijk systeem waarmee u eenvoudig en efficiënt grip krijgt op uw energieverbruik en energieprestaties van individuele locaties en van uw organisatie.

monitoring

Via het dashboard heeft u een compleet overzicht van al uw gemonitorde aansluitingen en de mogelijkheid om per meter in detail de analyses te doen.

Onderstaand een aantal belangrijke voordelen van PowerQ SensE:

  • Centraal overzicht van al uw locaties.
  • Gemakkelijk in- en uithuizen van uw locaties.
  • Eenvoudig locaties benchmarken.
  • Compleet overzicht van de resultaten van verschillende periodes.
  • Per meter zeer uitgebreide analyse mogelijkheden.
  • Inzicht in duurzame opwek doormiddel van opwek dashboard.


Extra opties

Koppeling met energiefacturatie en factuurvalidatie Bespaartool

Meer weten?

Wilt u weten wat de meerwaarde van PowerQ SensE is voor uw specifieke bedrijfssituatie, neem dan contact op met onze adviseurs.

Zonnepanelen

Zonnepanelen verschijnen steeds vaker in het straatbeeld. Dat geldt zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt, ook voor grootverbruiklocaties.

Lees meer

WKK installaties

Warmte-krachtkoppeling is een van de manieren om fors op de energierekening te besparen. Met een WKK-installatie is een besparing tot 25% of meer mogelijk.

Lees meer