Stap 4

Subsidies

Het aanvragen van ISDE subsidies is vaak een ingewikkeld traject dat veel tijd vergt. Dat hele traject kunnen we van je overnemen. Zo weet je zeker dat de aanvraag volgens de juiste stappen verloopt en geen onnodige tijd verspild wordt. Heb je al een aanvraag lopen? Dan nemen we dat traject desgewenst van je over.

Dit is wat we voor je doen:
We vragen een transportindicatie aan bij de netbeheerder
We verzamelen de benodigde gegevens voor aanvraag
We vragen subsidie aan bij de RVO met ketenmachtiging
De subsidie is toegekend. Wat nu?

Ook nadat de subsidie is toegekend zijn er nog aardig wat stappen te zetten waar flink wat partijen bij betrokken zijn – denk aan het RVO, CertiQ, de netbeheerder en het meetbedrijf. Dit traject mag je volledig in onze handen laten.

Alle administratieve zaken voor de netbeheerder, subsidies, het meetbedrijf – we nemen dat van je over en onderhouden het contact met alle betrokken partijen. Je hebt hier dus geen enkel omkijken naar, maar we houden je uiteraard tijdens het hele proces betrokken.

Klantcase

Het Spectrum Vreedonk is nu toekomstbestendig

De 468 zonnepanelen op het dak van zorgcentrum Het Spectrum leveren een hoeveelheid schone energie op die is te vergelijken met het verbruik van 38 huishoudens. De vermindering van CO2-uitstoot die dat jaarlijks oplevert, staat gelijk aan 500 vliegretourtjes Parijs.

“Duurzaamheid wordt een vaste component van het vastgoedbeleid.”
Jurjen Sponselee
bestuurder Stichting Het Spectrum
Scope 12

Externe scope 12 certificering

468 zonnepanelen

145.080 Wp vermogen

38 huishoudens

voorzien van elektriciteit

Interessant?

Laten we hier verder over praten

Mijn naam is Joost de Jong en ik ben energieadviseur bij PowerQ. Ik vertel je graag alles over zonnepanelen.

Maak een afspraak

Agenda van Joost

Bel Joost rechtstreeks

06 126 468 33

Zon op je Dak

Het kan heel aantrekkelijk zijn: de daken van het gebouw verhuren voor de plaatsing van zonnepanelen. Dan hoef je niet zelf te investeren, maar heb je wél schone energie direct tot je beschikking. Maar is het altijd een wijze keuze? Hoe beïnvloedt het bewoners of patiënten? Wat betekent het op lange termijn? De keuze is niet zwart-wit. Ontdek waar je aan moet denken bij het verhuren van je dak voor zonnepanelen.