100%
grip op zorgbudget

19%
goedkoper

0
zorgen

100%
grip op zorgbudget

19%
goedkoper

0
zorgen

Zorgorganisatie CuraMare is de grootste werkgever én de grootste energieverbruiker van Goeree-Overflakkee. Hoofd Inkoop Aad Grootenboer is verantwoordelijk voor de inkoop voor de gehele organisatie: van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis tot de vier verzorgingshuizen, de thuiszorgorganisatie en de elf woonzorgcomplexen.

“De inkoop van gas en elektriciteit doen we via Stichting ZEBS, voor welke PowerQ de expertise levert en uitvoering regelt. Dat doe ik met PowerQ overigens ook voor Sjaloomzorg, een instelling op het eiland voor cliënten met een beperking, en voor het Spijkenisse Medisch Centrum, waarvan CuraMare vijftig procent eigenaar is. Voor het volgen van de dagelijkse prijsschommelingen en het strategisch timen van het inkoopmoment hebben we zelf te weinig tijd. We hebben er bovendien te weinig verstand van, terwijl het om veel geld gaat. Ik vind daarom dat je energie-inkoop aan deskundigen moet overlaten.”

Aad Grootenboer

“Jullie hebben alle deskundigheid onder één dak en regelen het”

Aad Grootenboer -

Energie-inkoopcollectief

Tot 2017 participeerde CuraMare in een ander energie-inkoopcollectief. Grootenboer: “Er zijn veel leveranciers die je willen ontzorgen en in plaats daarvan heb je er zorgen bij. We voelden ons daar knap verloren. Het was allemaal ‘vandaag beslissen’ en als ik telefonisch even over een kwestie wilde sparren, dan moest ik gelijk een consultant gaan betalen.”

Gevraagd én ongevraagd

“PowerQ doet het anders”, vervolgt het hoofd Inkoop. “Jullie snappen wat ik wil en pakken zelf het initiatief. Als ik iets wil weten, kan ik jullie even bellen. PowerQ steekt de thermometer in de facturen van de energieproducent en denkt met me mee over ons energieverbruik, gevraagd én ongevraagd. Er zijn er maar weinig die dat kunnen. Jullie hebben, kort gezegd, alle deskundigheid onder één dak en regelen het.”

Kom in contact met de Energy Resultant:

Jaap van Kriekingen

“CuraMare begrijpt als geen ander de samenwerking tussen generalisten en specialisten”

Jaap van Kriekingen - Manager Accounts
Neem contact op!