Energie-inkoop voor de zorg

Zekerheid voor jouw zorgorganisatie

Het is te voorspellen, met een plan op maat

Als zorgprofessional ligt je hart bij de zorg. Energie, daar moet je op kunnen bouwen. Want zonder zorgen over energiekosten kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Als je ontzorgd wordt op het vlak van energie, kun jij je focus houden op de zorg. Vanuit je maatschappelijke verantwoordelijkheid wil je immers vooroplopen wat betreft duurzame energie én voldoen aan wet- en regelgeving. En je wilt natuurlijk de kosten voor je cliënten beperkt houden, en geen onnodige energiekosten maken. Dat begrijpen wij.

PowerQ ontzorgt de zorg

Al sinds 2004 zet PowerQ zich in voor zorgorganisaties. Met proactieve ondersteuning en gedegen advies, ontzorgen we de zorg.

Samen met jou bouwen we aan…

Zekerheid over energie-inkoop

Met een passende strategie op maat, kopen we energie voor jouw organisatie in. Dat kan collectief of individueel. Wij houden jouw langetermijnbelang in de gaten. Het doel is altijd: gunstige tarieven en budgetzekerheid.

Inzicht in energieverbruik

Meten is weten. Met onze energiemonitoringtool heb je inzicht in energieverbruik en handvatten om erop te sturen.

Lees meer…

Duurzaam zorgvastgoed

PowerQ maakt met jou een plan voor onder andere zonnepanelen, groene energie, e-mobility en energie-efficiency. We kunnen best practices met je delen, vanuit onze jarenlange ervaring in de zorg.

Lees meer…

Welke strategie past bij jou?

In de zoektocht naar de beste manier om energie in te kopen, loop je tegen een hoop vragen aan. Zelf zakelijke energie-aanbieders vergelijken? Of energie-inkoop uitbesteden? Collectief of individueel inkopen? Vaste prijs of dynamisch? Korte termijn of lange termijn? En hoe zit het met gespreid inkopen? De Energy Officers van PowerQ bepalen samen met jou de beste strategie.

De beste inkoopstrategiedie verschilt per organisatie. Het is vaak slim om te kiezen voor gespreid inkopen op de langetermijnmarkt. Zo middel je de prijzen uit over de tijd en creëer je budgetzekerheid.

Een goede inkoopstrategie is risicomijdend en richt zich op de lange termijn. Daarmee voorkom je plotselinge prijsstijgingen en zorg je voor voorspelbaarheid.

Individueel inkopen geeft je meer invloed op de leverancierskeuze en de inkoopstrategie. Maar: dit is niet voor elke organisatie een reële optie. Collectief inkopen heeft weer andere pluspunten, zoals portfoliovoordeel en betere voorwaarden. Wat het beste is, hangt af van jouw situatie.

Laat dat maar aan ons over! PowerQ stelt jaarlijks energiebudgetten voor je op, inclusief een uitsplitsing van je locaties en een specificatie van de netwerkkosten en belastingen.

“Iets bouwen, daar hebben we allemaal een hart voor. Onze klanten, maar wij bij PowerQ ook.”

Amber Winkelman │ Energy Officer PowerQ

CuraMare

Zorgorganisatie CuraMare is de grootste werkgever én de grootste energieverbruiker van Goeree-Overflakkee.

Lees verder

Spectrum

Het Spectrum Oplevering 2017 Industrie: zorg hetspectrum.nl De bewoners van zorgcentrum Vreedonk krijgen sinds

Lees verder

Waarom PowerQ?

Scherp tarief

Je bespaart op je zakelijke energierekening

Voorspelbaarheid

Energiebudgetten worden voorspelbaar

Communicatie

Je vaste Energy Officer denkt proactief met je mee

Transparantie

Je hebt volledig inzicht in het inkoopproces en de prijzen

Onafhankelijke energiepartner

We handelen in jouw belang, onafhankelijk van derden

Mogelijkheden bespreken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Vul het formulier hiernaast in, dan neemt één van onze Energy Officers contact op.

Amber Winkelman | Energy Officer