PowerQ – Altijd op zoek naar de nieuwste energietechnologie

Het topic energie besparen in het licht van duurzaam ondernemen heeft de laatste jaren een enorme toevlucht gekend, ook in de zorg. Termen als de trias energetica, people, planet, profit en meten is weten zijn een goed voorbeeld van een stijgend bewustzijn omtrent energiebesparing. Hierin speelt technologische ontwikkeling een belangrijke rol. De vraag is nu welke ontwikkelingen zijn state of the art? En hoe kunt u profiteren van deze technologische versnelling.

U heeft het ongetwijfeld al wel gevoeld, er is weinig geld in de zorg. De druk op de budgetten wordt alsmaar groter en de actie intern worden gericht op het efficiënter maken van de organisatie met zo weinig mogelijk geld. Althans dat is de intentie, of het daadwerkelijk ook gebeurd is nog maar de vraag. Door de technologische versnelling heeft u een ruim aanbod aan welke besparingstechnologie dan ook. Of het nou LED verlichting is, adiabatische hoge druk bevochtiging, spanningsverlagingstechnieken of een Zero Emission WKK het helpt u uw organisatie efficiënter om te laten gaan met energie.

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie-besparingstechnologie? Neem dan contact met ons op en bel naar 010-2019737 en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zorg

Als zorgprofessional ligt je hart bij de zorg. Energie, daar wil je op kunnen bouwen. Zekerheid over energie-inkoop is dan een must.

Lees verder…

Zakelijk

Een succesvol bedrijf heeft grip op alle bedrijfsprocessen. Ook op de energie-inkoop. Inzicht en voorspelbaarheid: daar gaat het om.

Lees verder…

Leisure

Bedrijven in de vrijetijdssector zijn vaak grootverbruiker van energie. Een slimme inkoopstrategie maakt dan een flink verschil.

Lees verder…