Ons verhaal

Het begon ooit met WKK’s en onze allereerste klant: Zorgbalans. PowerQ zag in 2005 het licht toen we een fundamenteel goed plan hadden ontwikkeld om energie decentraal op te wekken. Alleen kon dat plan bij de voorgaande werkgever van onze oprichter Loek niet worden geïmplementeerd. Loek liet het er niet bij zitten. De keuze om het zelf te gaan doen, bleek de beste beslissing ooit. Sindsdien hebben we een sterk fundament gelegd in het supporten van organisaties – commercieel en niet-commercieel – op het vlak van energie-inkoop, verduurzaming met onder meer solar, en energiemanagement.
Loek Hulsbergen

Algemeen Directeur

PowerQ

Beter doen

Dat was echt niet altijd makkelijk. We zagen toen én nu hoeveel wantrouwen er heerst ten aanzien van energiepartijen. Energie-advies komt vaak neer op veel gebakken lucht, korte termijnbeloftes en onvolledige informatie. Het gevolg? Onnodig veel kosten, weinig inzicht en voorspelbaarheid en veel verwarring over wat de beste strategie is. Dit is iets wat ons net zo frustreert. Daarom stellen wij onszelf altijd de vraag: hoe kan het beter?

Samen, zij aan zij

Meer dan vijftien jaar geleden hebben we ons met PowerQ toegewijd aan het bieden van een ander geluid in de energiebranche. Het is onze intentie om een partner te zijn die samen met jou onderzoekt hoe je jouw energievraagstukken het beste kunt aanvliegen, zodat je zowel aan alle regelgeving voldoet als kosten bespaart om zo een gezonde onderneming te bouwen. Dat doen we ook nog altijd met onze eerste klant, Zorgbalans. Vele andere organisaties volgden. De loyaliteit is wederkerig en we zijn daar iedere dag dankbaar voor.
Vaste klanten:
10+ jaar klant
Duurzame
Projecten
Jaar
Ervaring
%
Marktaandeel
Zorg

Voor jou?

Iemand die naast je staat. Iemand die jou volledig inzicht biedt, op ieder moment. Iemand die de je concreet laat zien waar je kosten kunt besparen. Iemand die jou écht adviseert over wat op lange termijn werkt. Iemand die onafhankelijk is. Iemand die snapt hoe hoog de druk is om aan wet- en regelgeving te voldoen. Iemand die alle relevante informatie kan bieden. Iemand op wie je kunt bouwen. Die persoon willen wij voor je zijn. Kunnen wij je helpen?
 
Laten we elkaar leren kennen

Zorg

Als zorgprofessional ligt je hart bij de zorg. Energie, daar wil je op kunnen bouwen. Zekerheid over energie-inkoop is dan een must.

Lees verder…

Zakelijk

Een succesvol bedrijf heeft grip op alle bedrijfsprocessen. Ook op de energie-inkoop. Inzicht en voorspelbaarheid: daar gaat het om.

Lees verder…

Leisure

Bedrijven in de vrijetijdssector zijn vaak grootverbruiker van energie. Een slimme inkoopstrategie maakt dan een flink verschil.

Lees verder…