PowerQ is jouw energiepartner

Samen bouwen we aan een wereld waarin energie grenzeloos is.

Samen, zij aan zij

Met een hart voor onze klanten én voor de energiebranche streven we er vanaf dag één naar om een ander geluid te bieden.

PowerQ helpt je slimme en duurzame keuzes te maken waar jouw organisatie op de lange termijn voordeel van heeft. Het doel: een oplossing voor al je energievraagstukken. Zodat jouw organisatie comfortabel functioneert, aan alle regelgeving voldoet én meer budget overhoudt voor wat er echt toe doet. Voorspelbaarheid, inzichtelijkheid, écht goed advies… daar gaan we voor. Samen met jou. 

Ons verhaal

Het begon in 2004. Onze oprichter Loek had een eigenzinnig en slim plan om decentraal energie op te wekken met warmtekrachtkoppelingen voor onze allereerste klant: Zorgbalans. Tot op de dag van vandaag een trouwe klant. De keuze om het anders te gaan doen, bleek de beste beslissing ooit. Sindsdien bedient PowerQ niet alleen de zorg, maar ook de zakelijke markt en leisureorganisaties op het vlak van energie-inkoop, energiemanagement en verduurzaming. 

Altijd in beweging, net als energie 

Er is veel veranderd in de wereld van energie sinds 2004, maar er is ook iets hetzelfde gebleven. Dat is dat de energiemarkt onvoorspelbaar is. Daarom past PowerQ de strategie en parameters aan op die onvoorspelbaarheid. Al 20 jaar biedt PowerQ deelnemers budgetzekerheid en besparingen. We stellen onszelf daarbij continu de vraag: hoe gaan we zorgen dat de voordelen van een slimme energiestrategie niet bij de leverancier terechtkomen, maar bij onze klant? Of het nu gaat om (collectieve) energie-inkoop, energie-monitoring, zonnepanelen, groene energie of e-mobility: wij adviseren je graag.  

0
jaar ervaring
0 %
marktaandeel in de zorg
0
vaste klanten
0 %
blijft klant, vaak 10+ jaar

Voor jou?

Iemand die naast je staat. Iemand die jou volledig inzicht biedt, op ieder moment. Iemand die de budgetten voorspelbaar maakt. Iemand die jou écht adviseert over wat op lange termijn werkt. Iemand die onafhankelijk is. Iemand die snapt hoe hoog de druk is om aan wet- en regelgeving te voldoen. Iemand die alle relevante informatie kan bieden. Iemand op wie je kunt bouwen. Die persoon willen wij voor je zijn. Kunnen wij je helpen? 

Mogelijkheden bespreken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Vul het formulier hiernaast in, dan neemt één van onze Energy Officers contact op.

Amber Winkelman | Energy Officer