Ons verhaal

Het begon ooit met WKK’s en onze allereerste klant: Zorgbalans. PowerQ zag in 2005 het licht toen we een fundamenteel goed plan hadden ontwikkeld om energie decentraal op te wekken. Alleen kon dat plan niet worden geïmplementeerd bij de voormalige werkgever van onze oprichter Loek. Loek liet het er niet bij zitten. De keuze om het zelf te gaan doen, bleek de beste beslissing ooit. Sindsdien bedienen we met onze organisatie 1/3e van de zorg op het vlak van energie-inkoop, verduurzaming met onder meer solar, en energiemanagement.
Loek Hulsbergen

Algemeen Directeur

PowerQ

Het gaat over de zorg

Dat was echt niet altijd makkelijk. We zagen toen én nu hoeveel wantrouwen er heerst ten aanzien van energiepartijen. We hebben met lede ogen moeten aanzien hoe zorginstellingen met korte termijnbeloftes en onvolledige informatie keuzes hebben gemaakt die uiteindelijk nadelig zijn voor de mensen waar het om gaat: de bewoners of patiënten. Hoort het niet om die zorg te gaan? Horen de voordelen van energiebesparing niet aan de zorg toe?

 

Samen, zij aan zij

Met een hart voor de zorg én voor de energiebranche hebben we er vanaf dag één naar gestreefd om een ander geluid te bieden. Om een partner te zijn die samen met jou onderzoekt hoe je jouw energievraagstukken het beste kunt aanvliegen, zodat je zowel aan alle regelgeving voldoet als meer budget voor de zorg zelf overhoudt. Nu, meer dan 15 jaar later, betekent dit dat we nog altijd aan de zijde van Zorgbalans staan. En vele andere zorginstellingen met hen. De loyaliteit is wederkerig en we zijn daar iedere dag dankbaar voor.

Vaste klanten:
10+ jaar klant
Duurzame
Projecten
Jaar
Ervaring
%
Marktaandeel
Zorg

Voor jou?

Iemand die naast je staat. Iemand die jou volledig inzicht biedt, op ieder moment. Iemand die de budgetten voorspelbaar maakt. Iemand die jou écht adviseert over wat op lange termijn werkt. Iemand die onafhankelijk is. Iemand die snapt hoe hoog de druk is om aan wet- en regelgeving te voldoen. Iemand die alle relevante informatie kan bieden. Iemand op wie je kunt bouwen. Die persoon willen wij voor je zijn. Kunnen wij je helpen?

 
Laten we elkaar leren kennen