Op vrijdag 6 juli heeft Burgemeester Ahmed Aboutaleb een bezoek gebracht aan een uniek zonneproject van PowerQ in Rotterdam Kralingen.

Loek Hulsbergen (directeur PowerQ) was hierbij en vertelt:

‘’Het project van de 1e Jerichostraat is een bijzonder project, want dit is het eerste zonnepanelenproject van PowerQ. Hierna zijn er in een rap tempo veel zonneprojecten gevolgd. Ik vind het mooi om te zien dat Burgemeester Aboutaleb zich zichtbaar inzet voor verduurzaming van de samenleving. ‘’

Uniek project

Het zonnepanelenproject aan de 1e Jerichostraat in Rotterdam Kralingen is geïnitieerd door de VvE van het appartementencomplex. De VvE heeft er samen met PowerQ voor gezorgd dat alle 16 appartementen eigen zonnepanelensysteem gekregen hebben. Met als resultaat dat de bewoners van de appartementen direct profiteerden van hun eigen zonnepanelen. Een mooie manier om alle bewoners te betrekken bij het verduurzamen van het appartementencomplex.

Meer weten?

Meer weten over de zonnepanelenprojecten van PowerQ en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over zonnepanelenonderzoeken, of bel voor een informatief gesprek met Jaap van Kriekingen, Manager Accounts op 010-2019737 of naar uw contactpersoon bij PowerQ.

Benieuwd naar het volledige artikel? Lees verder in het AD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *