Wist u dat PowerQ, naast het aanvragen van de SDE+ subsidie, ook de complete begeleiding van het selectieproces en de installatie van zonnepaneleninstallaties verzorgt?

Van advies tot realisatie

PowerQSolar is een totaaloplossing op het gebied van zonne-energie. Als klant van PowerQSolar wordt u volledig ontzorgt bij het selecteren én implementeren van zonnepaneleninstallaties voor uw organisatie. Wij hebben de afgelopen jaren, met name in de zorgsector, ruim 40 zonnepanelenprojecten gerealiseerd. Wij zetten onze expertise graag in om u te begeleiden bij het opstellen van het programma van eisen en het verzorgen van de levering en realisatie van de zonnepaneleninstallaties. Uw PowerQ energieadviseur begeleidt het gehele traject, van de subsidieaanvraag tot en met de installatie en nazorg van zonnepanelen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen rondom zonne-energie.

Werkwijze PowerQSolar

Gebaseerd op het programma van eisen, realiseert PowerQSolar de beste prijs en voorwaarden in de markt voor u. Hoe wij dit doen? PowerQ vraagt bij verschillende aanbieders offertes op voor de levering van zonnepanelen en omvormers. Door veel projecten gelijktijdig in een collectieve aanbestedingsprocedure te bundelen behalen wij inkoopvoordelen. Dit betekent dat wij hoge kortingen realiseren bij leveranciers van zonnepanelen en omvormers. Hier profiteert u van als klant. Uiteraard biedt PowerQ u volledige transparantie over de aangeboden materialen.

Aanbesteding installatiewerkzaamheden

De installatiewerkzaamheden en de overige benodigde materialen worden door ons aanbesteed bij tenminste drie erkende installateurs. Dit kunnen installateurs zijn die wij aandragen, of een combinatie met uw eigen huisinstallateur. Op basis van het gezamenlijk opgestelde programma van eisen wordt een afgewogen keuze gemaakt uit een installateur en de benodigde materialen.

Profiteer ook van dit voordeel

Komende maand gaan we weer een ronde van collectieve aanbesteding in. Wilt u hiervan profiteren? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact op met Jaap van Kriekingen, Manager Accounts via 010-2019737 of jaap.van.kriekingen@powerq.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *