De energieprijzen op de groothandelsmarkt zijn historisch laag. PowerQ heeft voor haar klanten middels een strategische inkoopformule rond de laagste tarieven ingekocht. Voor 2019 en 2020 zijn groothandelsprijzen voorgekomen van: 0,032 €/kWh piektarief en 0,019 €/kWh daltarief en een aardgasprijs van 0,131 €/m³.
Let wel op: de bovenstaande prijzen zijn groothandelsprijzen en exclusief de standaard opslag van de energieleverancier.

Een weloverwogen strategie om energie in te kopen, is van groot belang en resulteert in een grote besparing. Energie kan op de korte termijn worden ingekocht, maar ook meerdere jaren vooruit. Het bundelen van inkoopkracht is een prima strategie om scherpe prijzen te bedingen.

Inkopen voor de langere termijn betekent meestal 3 tot 4 jaar vooruitkijken. Het biedt zekerheid voor het langetermijn-energiebudget van uw organisatie. U weet nu al waar u straks aan toe bent. Hierdoor heeft u meerdere jaren vooruit inzicht in de te verwachten energiekosten. Wanneer u juist dicht op de markt wilt inkopen, stellen we graag een passende strategie op.

Om u extra te laten profiteren van de historisch lage energieprijzen is het mogelijk om al in te kopen voor 2019, 2020 en 2021 een aanzienlijke besparing te realiseren. Wij adviseren u graag over een optimale inkoopstrategie, gebaseerd op de kenmerken van úw organisatie.

Neem voor 23 september contact op met Loek Hulsbergen en ontvang een gratis energiebesparingsadvies, waarmee duidelijk wordt hoe groot de voordelen zijn van de strategische inkoopformule van PowerQ voor uw organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *