Energie-inkoop: samen naar een duurzame strategie

PowerQ helpt jou om een slimme strategie te ontwikkelen voor energie-inkoop binnen jouw organisatie. Zo wordt energie weer de bron die alles draaiende houdt, in plaats van een bron van uitdagingen en frustraties. Want in onzekere tijden kun je wel wat duidelijkheid en voorspelbaarheid gebruiken.

Wij geloven dat je bij energie-inkoop meer hebt aan vindingrijkheid en een langetermijnvisie dan aan quick wins. We onderzoeken wat voor jouw organisatie werkt en maken een plan op maat. Hiermee bouwen we samen aan een toekomst vol inzicht, zekerheid en grenzeloze energie.

Als zorginstelling ligt je hart bij de zorg. Je verwacht dat de partijen met wie je samenwerkt dit snappen. Zeker als het gaat om energie: daar wil je op kunnen bouwen.

Nu, maar ook op de lange termijn, zodat je weet wat jou staat te wachten op het vlak van onder andere regelgeving, budgetten, verduurzaming en hoe je dit verankert in de organisatie.

Van wie ontvang je proactieve ondersteuning en gedegen advies voor de keuzes rondom energie? Het team van PowerQ staat je graag bij.

Is het voor jou nog te overzien? Alle regels rondom energie, verduurzaming, maar ook energiekosten en wat je daarin kunt verwachten in de toekomst? Veel bedrijven geven aan dat de onvoorspelbaarheid van energietarieven en het conformeren aan wetgeving een doorn in het oog is. 

Jij ervaart dit wellicht ook. Op wie kun jij vertrouwen om die ongrijpbare energiewereld beter te begrijpen? Wie geeft jou meer inzicht én advies in de beslissingen rondom energie? PowerQ helpt je graag.