Lancering nieuwe website

PowerQ vernieuwt en beweegt zich in steeds meer sectoren: we betreden de hotelsector, vergroten ons industriële portfolio, groeien in care en mogen een toenemend aantal ziekenhuizen tot onze klanten rekenen.

Daar past een restyling bij, om te beginnen met een nieuwe website: een nieuwe jas, zelfs een nieuwe merkpositionering. Want wij zijn niet alleen uw energiepartner – de Energy Resultants van PowerQ leveren klantwaarde en concreet resultaat.

Concreet vindt u op onze website een heldere splitsing van informatie en achtergronden tussen zorg en business. Binnen deze twee segmenten vindt u op de doelgroep geënte content die overzichtelijk is verdeeld over de vier hoofdcategorieën van ons aanbod: energie-inkoop, zonne-energie, energiebesparing en e-mobility. De inhoud is gericht op de thema’s die spelen in uw sector en organisatie, waarbij u op een overzichtelijke manier terugvindt wat u te winnen heeft.

We hebben die toegevoegde waarde voor u tastbaar gemaakt met de verhalen achter onze projecten, die u vindt door simpelweg naar beneden te scrollen. Even daaronder kunt u kennismaken met de Energy Resultants.

U kunt onze nieuwe website natuurlijk het beste zelf ervaren. Wij wensen u veel plezier, leeswaarde en resultaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *