Een aantal zorginstellingen en ziekenhuizen heeft zich onlangs aangesloten bij het ZEBS inkoopcollectief; Curamare, Spijkenisse Medisch Centrum, Sjaloomzorg, Cedrah en het Rode Kruis Ziekenhuis.

Wij spraken met Aad Grootenboer, hoofd inkoop bij Curamare, over zijn ervaring met collectieve inkoop bij PowerQ. Grootenboer: “Wij waren klaar met onze vorige aanbieder. Daar miste ik echt de begeleiding en ontzorging omtrent het inkoopproces en met name de serviceverlening”, antwoordt hij op de vraag waarom hij de overstap naar PowerQ heeft gemaakt. “PowerQ biedt diensten die kloppen. Normaalgesproken vind ik ontzorging een vervelende term. Vaak krijg je er namelijk alleen maar zorgen bij. Maar bij jullie word ik echt ontzorgd. Ik zocht meer ondersteuning in het proces en extra’s op het gebied van serviceverlening. PowerQ biedt dit door ook andere energie gerelateerde zaken op te pakken waar wij als instelling mee zitten.”

Ik zocht meer ondersteuning in het proces en extra’s op het gebied van serviceverlening. PowerQ biedt dit door ook andere energiegerelateerde zaken op te pakken waar wij als instelling mee zitten.

Aad Grootenboer, Hoofd inkoop Curamare

Aad Grootenboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *