PowerQ in het programma De Barometer – 19.02.2023

Groene energie is ongelofelijk belangrijk voor ons. Enerzijds zijn we intrinsiek gemotiveerd om Nederland te helpen met verduurzaming. Anderzijds, kunnen we onze klanten helpen om op de lange termijn zekerheid te krijgen omtrent hun energieprijzen. In deze video leer je meer over wat voor soort organisatie wij zijn en hoe we onze klanten op de lange termijn kunnen helpen.

In het kort, we zijn een informele organisatie met een groot porfolio. Onze klanten zijn erg tevreden over ons en raden ons aan bij andere klanten, die vervolgens ons weer benaderen. We starten bij een nieuwe klant met een goede intake waar we bepalen welke dienstverlening het best past bij die specifieke klant. Samen met de klant gaan we dan werken aan de verduurzaming van het bedrijf. Onze kracht is dat wij met name de lange termijn voor de klant in de gaten houden en dat we geen adviezen geven die op de korte termijn interessant lijken maar op de lange termijn toch niet tot een goed resultaat leiden voor de klant. 

Kijk naar de video om meer te leren over hoe PowerQ jouw organisatie kan helpen!

Misschien vind je dit interessant

CuraMare

Zorgorganisatie CuraMare is de grootste werkgever én de grootste energieverbruiker van Goeree-Overflakkee.

Spectrum

Het Spectrum Oplevering 2017 Industrie: zorg hetspectrum.nl De bewoners van zorgcentrum Vreedonk krijgen sinds

Trainee Energy Consultant

Je begeleidt klanten bij de energietransitie en adviseert zowel de directie als ook het vastgoed en technisch management. Je inventariseert de behoeftes