[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-xs-10″]

PowerQ heeft ook dit jaar voor haar klanten SDE+ subsidie aangevraagd. In de eerste ronde is door PowerQ de subsidieaanvraag ingediend voor meer dan 2.500 zonnepanelen. De toekenning van de SDE+ subsidie stelt klanten van PowerQ in staat om binnen een acceptabele terugverdientijd te investeren in duurzame energie en invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE) kunnen grootverbruik locaties subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie.

In het najaar zal er een tweede ronde, met eveneens een budget van 4 miljard euro, open gaan. Ook dan zal PowerQ de subsidieaanvraag voor haar klanten verzorgen. In het nieuwsitem Zonnepanelen / SDE+ subsidie 2016 leggen wij meer uit hoe de SDE+ subsidie werkt.

Mocht u interesse hebben in zonnepanelen op uw vastgoed, dan kan PowerQ hiervoor een zonnepanelenscan uitvoeren. De zonnepanelenscan geeft op voorhand inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen op uw locatie. Ook geeft de zonnepanelenscan duidelijkheid over terugverdientijden en de verschillende investeringsopties (eigen vermogen, lease of crowdfunding) voor zonne-energie. Daarnaast kunnen we de opties voor het toepassen van de Postcoderoos voor u uitwerken en beantwoorden we al uw overige vragen m.b.t. zonne-energie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, neem dan contact op met Harm Speksnijder

PowerQ helpt haar klanten met verduurzamingsmaatregelen. Dit kan al bij het schrijven van het MVO beleid, onderzoek naar verduurzamingsmogelijkheden, financiering en realisatie.

[/bs_col]
[/bs_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *