Uit een recent marktonderzoek dat is uitgevoerd door PowerQ, blijkt dat bijna driekwart van de zorginstellingen voornemens is om de komende twee jaar te investeren in ledverlichting. We verwachten door dit collectief te tenderen een aanzienlijk voordeel voor de zorginstellingen te kunnen bereiken! Het totale volume wat aan led verlichting noodzakelijk in de komende twee jaar is immers enorm. Inmiddels hebben al diverse zorggroepen zich aangemeld voor deze tender en de verwachting is dat snel veel partijen hierin mee gaan.

Wellicht heeft u ledverlichting ook al overwogen, maar vind u het lastig om een keuze te maken en een betrouwbare leverancier te vinden? Betaald u niet teveel? Wat is de kwaliteit van de verlichting? Hoe vinden we de juiste partij om ons hiermee te helpen?

Bovenstaande vragen hebben bijna alle zorginstellingen en wij hebben getracht hier de mogelijkheden voor op een rij te zetten en u de best mogelijke opties te bieden. We voeren we op korte termijn een aanbesteding voor de levering van ledverlichting uit onder zorgvuldig geselecteerde partijen. Het concept van deze aanbesteding is vergelijkbaar met de collectieve energieaankoop voor de zorgsector via het ZEBS-inkoopcollectief. Transparant, kwalitatief, scherp geprijsd en goede garantievoorwaarden. De opdracht wordt gegund aan leverancier die de beste aanbieding doet, en tevens voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Voorts kan de geselecteerde leverancier, indien gewenst, ook zorgen voor de implementatie van de ledverlichting. U kunt dit natuurlijk ook zelf laten verzorgen (bijvoorbeeld door uw huisinstallateur).

Ons uitgangspunt is dat we het traject van vervanging van traditionele verlichting door energiezuinige ledverlichting organiseren en daar transparant in begeleiden. Weet u niet precies hoeveel en welk type lampen er op dit moment hangen? Geen probleem, wij kunnen dit voor u in kaart brengen. Vervolgens wordt de aanbesteding voor de levering van ledverlichting uitgevoerd, waarin we hoog inzetten op kwaliteit en garantievoorwaarden. PowerQ neemt hierin uw wensen en voorwaarden mee. Een productspecialist neemt contact met u op om uw specifieke wensen te vernemen.

Mocht u eerst willen ervaren hoe ledverlichting voor uw organisatie werkt, dan behoort een proefopstelling ook tot de mogelijkheden. Een specifieke ruimte kan op korte termijn worden voorzien van ledverlichting, waardoor u en uw medewerkers de voordelen van ledverlichting kunnen ervaren.

Wilt u meer informatie, of zich inschrijven voor deze aanbesteding of het proefpakket, dan kunt u hiervoor contact met Erik van den Hil. Ook wanneer u importeur van ledverlichting bent, kunt u contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *