Poeldijk, 28 augustus 2015

Persbericht

Per 28 augustus 2015 zijn de meetdiensten van Imtech Building Services overgenomen door Westland Infra.

Imtech Building Services is een onderdeel van Imtech Nederland B.V. dat per 13 augustus 2015 failliet is verklaard. Het onderdeel van Imtech Building Services leverde meetdiensten aan grootzakelijke energie-afnemers. Deze diensten worden vanaf heden voortgezet door Westland Infra. Dit is het resultaat van gesprekken met de curator in de afgelopen dagen. Het gaat om ondermeer het uitvoeren van de wettelijke meetdiensten voor ruim 700 klanten door heel Nederland.

De eerste prioriteit van Westland Infra is het voortzetten van de wettelijke meettaken van de afnemers, zodat de energielevering geen gevaar loopt en de financiƫle afwikkeling ervan op een juiste manier verloopt. Dit betekent dat Westland Infra per direct zorg draagt voor het uitlezen en distribueren van meetdata, zodat de juiste verbruiksgegevens aan de energieleveranciers worden doorgegeven. Hierdoor wordt financiƫle schade door verkeerde registratie van energielevering voor de afnemers voorkomen.

Over Westland Infra

Westland Infra levert meter- en datadiensten voor groot- en kleinverbruikers door heel Nederland. Westland Infra biedt op basis van deze data producten en diensten zoals allocatiediensten op private netwerken en een smart grid waarbinnen productie en afnamen van energie zijn geoptimaliseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *