Workshop strategische energie-inkoop

Hoe u strategisch energie inkoopt: inzicht in het geheim van de smid

Het lijkt een tegenstelling: zekerheid over de energie-uitgaven van uw organisatie én een lage prijs. Toch is dit met een juiste inkoopstrategie goed mogelijk. Exclusief voor de zorgsector bieden wij in uw regio een compacte workshop aan waarin we u laten zien hoe u dit regelt. Onze inkoopexperts leiden u door het door PowerQ ontwikkelde proces van de organisatie-specifieke analyse en non-speculatieve strategie tot en met het klikmoment. Dit inkijkje in het geheim van de smid is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

“Wij hebben als zorginstelling heel veel belang bij stabiliteit in onze kosten en natuurlijk bij de laagste kosten. In de inkoopstrategie die we met PowerQ hebben gemaakt, bereiken we die twee dingen.”

Rob Huijsmans, Manager Vastgoed bij Zorgbalans

Zoals u ongetwijfeld heeft ervaren, zijn in de afgelopen jaren de elektriciteitsprijzen flink gestegen en is de volatiliteit toegenomen. Klanten van PowerQ zijn echter niet méér, maar juist minder gaan betalen voor hun energierekening. Dit is het gevolg van een lange termijn inkoopstrategie waar onze experts in de dalen van de markt weten in te kopen. Met genoegen onthullen wij voor u het geheim van een optimale energie-inkoopstrategie. 

Wat u leert in deze workshop

  • Welke inkoopstrategie past het best bij uw organisatie?
  • Welke prijsontwikkelingen kunt u voor de toekomst verwachten? 
  • Hoe bepaalt u de lengte van de periode waarvoor u uw energieprijzen vastlegt? 
  • Wat is het beste moment om de prijs vast te leggen (het klikmoment)? 
  • Hoe werkt de energiemarkt eigenlijk? 
  • Waarom budgetzekerheid en een lage inkoopprijs elkaar niet uitsluiten.

Het programma opent om 12.30 uur met een broodjeslunch en eindigt om 15.30 uur met een borrel en netwerkgelegenheid. U kunt uw interesse kenbaar maken via deze link.

De workshops zullen einde juni / begin juli en einde augustus / aanvang september plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland. Deze zullen in overleg met u bepaald worden, nadat wij uw interesse in kaart hebben gebracht. 

We hopen u binnenkort op onze workshop te mogen ontvangen. 

Ja ik ben geïnteresseerd 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zorg

Als zorgprofessional ligt je hart bij de zorg. Energie, daar wil je op kunnen bouwen. Zekerheid over energie-inkoop is dan een must.

Lees verder…

Zakelijk

Een succesvol bedrijf heeft grip op alle bedrijfsprocessen. Ook op de energie-inkoop. Inzicht en voorspelbaarheid: daar gaat het om.

Lees verder…

Leisure

Bedrijven in de vrijetijdssector zijn vaak grootverbruiker van energie. Een slimme inkoopstrategie maakt dan een flink verschil.

Lees verder…