Vraag voor 1 oktober de PowerQ Zonnepanelenscan aan

Wilt u een blijvende verlaging van uw energiekosten realiseren? En is duurzaam ondernemen ook voor u en uw relaties van belang? Vraag dan vóór 1 oktober 2018 een zonnepanelenscan aan bij PowerQ.

SDE+ subsidie

Zoals u waarschijnlijk weet maakt u kans op overheidssubsidie als u besluit om zonnepanelen te plaatsen. De overheid heeft de zogeheten SDE+ subsidie in het leven geroepen, omdat ook zij het belang van duurzaam ondernemen erkent. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvragen en het totale vermogen van het zonnepanelensysteem. Om optimaal te kunnen profiteren is het dus belangrijk dat u de subsidie op het juiste moment aanvraagt.

Zorg dat u er op tijd bij bent

Er zijn twee momenten in het jaar waarop deze subsidie aangevraagd kan worden, in het voorjaar en in het najaar. In oktober 2018 vindt de najaarsronde plaats. PowerQ neemt de subsidieaanvraag graag voor u uit handen, zodat u zich volledig kan blijven richten op uw werkzaamheden. Als u hiervan wilt profiteren is het belangrijk dat uw aanvraag op tijd én compleet is. Wij vragen u daarom voor 1 oktober te reageren, zodat uw aanvraag op tijd ingediend wordt. Alle aanvragen die in de voorjaarsronde 2018 door PowerQ zijn ingediend zijn 100% gehonoreerd. Natuurlijk is dit ook onze doelstelling voor de najaarsronde.

Zonnepanelen

Ook voor het leveren van zonnepanelen is PowerQ de juiste partner. PowerQ heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van zonnepanelenprojecten en werkt momenteel aan ruim 35 nieuwe projecten. PowerQ levert door haar grootschalige inkoopvoordelen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Ook u kan hiervan profiteren.


PowerQ Zonnepanelenscan

PowerQ start met een locatieonderzoek voor zonne-energie, zodat inzichtelijk wordt wat de potentie van zonne-energie voor uw organisatie is. Dit rapport wordt bij u op locatie besproken. Tijdens dit gesprek wordt de hoogte van de subsidieaanvraag samen met u bepaald. Daarna wordt het rapport definitief opgesteld en de subsidie aangevraagd. Met het uitgebreide rapport dat PowerQ voor u geschreven heeft, kunt u een weloverwogen keuze maken of investeren in zonnepanelen interessant is.

Dus wacht niet te lang en vraag voor 1 oktober de PowerQ Zonnepanelenscan aan!

Vraag de PowerQ Zonnepanelenscan aan


Meer weten?

Bel voor meer informatie met Jaap van Kriekingen via 010-2019737 of jaap.van.kriekingen@powerq.nl, of neem contact op met uw eigen contactpersoon bij PowerQ.

Download de zonne-energie brochure


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zorg

Als zorgprofessional ligt je hart bij de zorg. Energie, daar wil je op kunnen bouwen. Zekerheid over energie-inkoop is dan een must.

Lees verder…

Zakelijk

Een succesvol bedrijf heeft grip op alle bedrijfsprocessen. Ook op de energie-inkoop. Inzicht en voorspelbaarheid: daar gaat het om.

Lees verder…

Leisure

Bedrijven in de vrijetijdssector zijn vaak grootverbruiker van energie. Een slimme inkoopstrategie maakt dan een flink verschil.

Lees verder…