[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-xs-10 col-xs-offset-0″]

Op 22 maart gaat de subsidieregeling Stimulering Duurzame Enegie (SDE+) open. In 2016 zijn er twee openstellingsrondes met elk een eigen budgetplafond, van elk € 4 miljard. Net zoals voorgaande jaren wordt de hoogte van de subsidie per kWh gedurende de maand hoger. In 2016 zijn er per ronde 3 fases voor zonnepanelen opengesteld. Elke fase later betekend een hogere SDE+ subsidie. Echter geldt: te vroeg en je ontvangt minder subsidie, te laat en de subsidie is op. Voor veel organisaties is SDE+ zeer interessant in combinatie met zonnepanelen op het dak. Met subsidie wordt de terugverdientijd gegarandeerd doordat de hoogte van de subsidie aangepast wordt aan de gemiddelde elektriciteitsprijs. Hierdoor is de besparing constant voor de looptijd van de subsidie (15 jaar). In bijna alle gevallen komt de terugverdientijd met subsidie onder de 15 jaar uit, waardoor de investering gegarandeerd wordt terugverdiend. Daarna wordt nog 10 tot 15 jaar geprofiteerd van gratis duurzame zonne-energie!

PowerQ adviseert over de mogelijkheden van zonnepanelen en vraagt namens u op het juiste moment SDE+ subsidie aan. Met de zonnepanelenscan van PowerQ weet u wat voor uw locatie de mogelijkheden en indicatieve kosten zijn van zonnepanelen op uw dak. Deze scan is op afstand uit te voeren en u ontvangt een uitgebreid rapport waarmee u verder kunt.

Wij werken graag samen met u aan een duurzamere toekomst! Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Harm Speksnijder.

[/bs_col]
[/bs_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *