PowerQ is prominent aanwezig op de Zorgtotaal beurs 2019.

De beurs, die één keer in de twee jaar gehouden wordt, is van 12 tot en met 14 maart in de jaarbeurs in Utrecht. Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving. Voor inspiratie bezoekt u onder andere het Praktijklokaal, InkopersCafé Live, de Food Court én natuurlijk de PowerQ stand in hal 8. Of laat u inspireren door het gratis toegankelijke programma. 

Elke dag zal PowerQ om 11:00 uur in het theater in hal 8 een interactief seminar presenteren: Laat uw rendement in de energietransitie niet verloren gaan! Meer weten over hoe u kunt profiteren van een duurzaam verlaagde energierekening? En hoe u het rendement op de energietransitie optimaal ten goede laat komen aan uw zorgorganisatie? Elke beursdag tussen 11:00 en 11:30 uur is er in Theater 15 (hal 8) een inleidende presentatie over dit thema, waarna er een drietal klantcases worden behandeld met gelegenheid tot interactie met de betreffende Project Owner. Daarna is er alle gelegenheid om persoonlijk verder te praten met de energieadviseurs van PowerQ. U bent daarvoor van harte welkom op onze stand (C068 in Hal 8). U komt toch zeker ook?

Wie bij wil blijven, mag Zorgtotaal niet missen. 22.500 professionals bezoeken de beurs. U komt toch ook? Meld u nu gratis aan!

Het thema dit jaar is “Met hart en ziel voor de zorg”. De beurs is onderverdeeld in de volgende vier segmenten:

Eten, Drinken en Gastvrijheid
Facilitair, Inrichting & Omgeving
Revalidatie

Verpleging & Verzorging

PowerQ zal te vinden zijn in de “Facilitair, Inrichting & Omgeving” hal. Iedereen is van harte welkom om even bij te komen praten op onze stand(08C068). Wil je op de beurs even goed de diepte in gaan op een energie gerelateerd vraagstuk neem dan van te voren even contact met ons op. We zorgen dan dat er een adviseur voor je klaar staat.

De beurs is gratis toegankelijk, maar zorg wel dat je ingeschreven staat via het aanmeldformulier op deze pagina. Of gebruik onderstaande banner.

Aanmelden voor Zorgtotaal 2019:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *