Lage kosten, lange termijn ondernemingsdoelstellingen en voordeel uit de energietransitie

The Energy Resultants van PowerQ realiseren inkoopkracht, solar stroom, laadinfra en lage prijzen voor industrie, leisure, hotelketens en andere energiegrootverbruikers. Kostenbeheersing en lange termijn doelstellingen zijn cruciale factoren in uw bedrijfsvoering. People en planet zijn de pijlers naast uw profit. De energietransitie is uitdagend, maar biedt op innovatie, imago en lange termijn kostenreductie talrijke voordelen.

Lange termijn partnerschap

Als marktleider staan we al vijftien jaar middenin de energietransitie. Ons collectief biedt omvangrijke inkoopkracht. We zetten u aan het roer, terwijl we het specialistische werk uit handen nemen. Samen koersen we op zekerheid, energiebesparing en winstmaximalisatie. Onze deelnemers betaalden afgelopen jaren gemiddeld 14% onder de benchmark.

Naar onze diensten voor Business

Energievraag?

Bel ons voor een informatief gesprek of om een afspraak in te plannen.

010 - 201 97 37

Care & Cure

Lange termijn voorspelbaarheid en meer zorgbudget zijn cruciale factoren. Daarnaast wilt u bijdragen aan een gezonde wereld.

Naar Care & Cure

Lees het verhaal van de klant

Een groeiend aantal bedrijven in dienstverlening en industrie kiest voor de persoonlijke service en inkoopkracht van PowerQ. Ook groeit het besef dat duurzame opwek een businesscase is.

ClimaRad

“Wij vinden het belangrijk om onze footprint te minimaliseren”

Boer Groep

“Ontzorging en service is waarom we voor PowerQ kiezen”

Dolfinarium

“PowerQ beperkt het risico van prijsschommelingen”

Mark Scheurwater

‘Terwijl wij op de energiemarkt schakelen, merkt de klant alleen dat hij meer overhoudt. Zo hoort het ook.’

Mark Scheurwater - Key Account Manager bij PowerQ

Wat PowerQ realiseert

Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie vóór u te laten werken. Dat betekent dat u van ons deskundigheid, onafhankelijk advies en langetermijnstrategieën kunt verwachten. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie, samen ontwikkelen we een strategie en samen realiseren we forse besparingen in een snelgroeiend inkoopcollectief.

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat de dagelijkse operatie geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw business minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.

Het laatste nieuws uit Business

Geen categorie
28 juli 2020

De voor- en nadelen van een vaste of variabele energieprijs in een fluctuerende Corona-markt.

De voor- en nadelen van een vaste of variabele energieprijs in een fluctuerende Corona-markt. Mondkapjes, de 1,5-meter economie, werken vanuit huis en lege kantoorpanden: het is nog steeds  allemaal aan…
Energiebelasting
3 maart 2020

Aanzienlijke stijging energiebelastingen

Voor grootverbruikers geldt in 2020, anders dan voor particulieren, dat voor zowel aardgas als elektriciteit de belasting, inclusief ODE, stijgt. Procentueel neemt de totale belastingdruk op elektriciteit het meest toe.…
Actueel
28 februari 2020

Lancering nieuwe website

PowerQ vernieuwt en beweegt zich in steeds meer sectoren: we betreden de hotelsector, vergroten ons industriële portfolio, groeien in care en mogen een toenemend aantal ziekenhuizen tot onze klanten rekenen.…
Bekijk alle berichten

Energy Resultants Business