Lage kosten, lange termijn ondernemingsdoelstellingen en voordeel uit de energietransitie

The Energy Resultants van PowerQ realiseren inkoopkracht, solar stroom, laadinfra en lage prijzen voor industrie, leisure, hotelketens en andere energiegrootverbruikers. Kostenbeheersing en lange termijn doelstellingen zijn cruciale factoren in uw bedrijfsvoering. People en planet zijn de pijlers naast uw profit. De energietransitie is uitdagend, maar biedt op innovatie, imago en lange termijn kostenreductie talrijke voordelen.

Lange termijn partnerschap

Als marktleider staan we al vijftien jaar middenin de energietransitie. Ons collectief biedt omvangrijke inkoopkracht. We zetten u aan het roer, terwijl we het specialistische werk uit handen nemen. Samen koersen we op zekerheid, energiebesparing en winstmaximalisatie. Onze deelnemers betaalden afgelopen jaren gemiddeld 14% onder de benchmark.

Naar onze diensten voor Business

Energievraag?

Bel ons voor een informatief gesprek of om een afspraak in te plannen.

010 - 201 97 37

Care & Cure

Lange termijn voorspelbaarheid en meer zorgbudget zijn cruciale factoren. Daarnaast wilt u bijdragen aan een gezonde wereld.

Naar Care & Cure

Lees het verhaal van de klant

Een groeiend aantal bedrijven in dienstverlening en industrie kiest voor de persoonlijke service en inkoopkracht van PowerQ. Ook groeit het besef dat duurzame opwek een businesscase is.

Erdotex

“Onze keuze is zowel ideëel als slim”

ClimaRad

“Wij vinden het belangrijk om onze footprint te minimaliseren”

Boer Groep

“Ontzorging en service is waarom we voor PowerQ kiezen”

Dolfinarium

“PowerQ beperkt het risico van prijsschommelingen”

Mark Scheurwater

‘Terwijl wij op de energiemarkt schakelen, merkt de klant alleen dat hij meer overhoudt. Zo hoort het ook.’

Mark Scheurwater - Key Account Manager bij PowerQ

Wat PowerQ realiseert

Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie vóór u te laten werken. Dat betekent dat u van ons deskundigheid, onafhankelijk advies en langetermijnstrategieën kunt verwachten. Bovenal zitten we samen in de wedstrijd. Samen analyseren we de behoeften van uw organisatie, samen ontwikkelen we een strategie en samen realiseren we forse besparingen in een snelgroeiend inkoopcollectief.

Solar

U wilt én schone energie én een aantrekkelijke businesscase, maar ook dat de dagelijkse operatie geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarom zoekt u een expert.

Energie-inkoop

Lage prijzen, grip op kosten, budgetzekerheid voor de lange termijn. Samen zetten we de koers uit. Door onze non-speculatieve strategie betaalden onze klanten afgelopen jaren 14% onder de benchmark.

E-mobility

De transitie naar elektrische mobiliteit is haar kritische grens voorbij. Dat is geen kwestie van het plaatsen van wat laadpalen. Wij brengen uw elektrische infra in kaart, maken een stappenplan en regelen de backoffice.

Energiebesparing

U wilt de energierekening van uw business minimaal houden, net als de CO2-footprint. Ons energie-efficiencyplan brengt de mogelijkheden in kaart en biedt u de tools om het verbruik continu te volgen.

Het laatste nieuws uit Business

ActueelCare & CureZonnepanelen
29 november 2019

Zorggroep Lentis voorziet twee locaties van zonne-energie

Lentis liet afgelopen weken 1.198 zonnepanelen installeren voor eigen gebruik. De zorggroep voorziet twee locaties van duurzaam opgewekte elektriciteit, psychiatrische Kliniek Groningen en Verpleeghuis de Enk in Zuidlaren, Drenthe. De…
Zonnepanelen
7 november 2019

Zorgcentrum Anker legt bijna duizend zonnepanelen op haar dak

Christelijk Zorgcentrum Anker liet afgelopen weken maar liefst 978 zonnepanelen installeren voor eigen gebruik. De instelling in het Betuwse Kesteren kan daarmee haar vierentachtig appartementen grotendeels van duurzame elektriciteit voorzien.…
ActueelInformatie
24 oktober 2019

PowerQ tekent Green Deal en nodigt u uit voor duurzaam stappenplan

Op het Congres Duurzame Zorg van afgelopen 10 oktober tekende PowerQ de Green Deal “Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst”. De Green Deal, een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid,…
Bekijk alle berichten

Energy Resultants Business